Yritykset

Tarjoan monipuolisia kuvauspalveluita eri kokoisille yrityksille. Kauttani onnistuvat niin henkilöstökuvaukset, brändikuvaukset kuin tuotekuvauksetkin. Voimme järjestää kuvaukset haluamassi miljöössä, yrityksesi tiloissa tai vaikka studiossani Vallilassa. Tältä sivulta löydät muutaman pakettiratkaisun yleisimpiin kuvaustarpeisiin, mutta teen mielelläni myös tarjouksen juuri sinun tarpeisiisi vastaten.


Henkilöstökuvaus


Toteutan henkilöstökuvaukset yrityksenne tiloissa tai studiollani Vallilassa. Kuvauksen hinta koostuu kuvausmaksusta ja tilattujen kuvien määrästä.


Kuvausmaksu 250€

+

1-5 kuvaa- 30€/kpl

5-10 kuvaa - 25€/kpl

10-> kuvaa - 20€/kpl


(hintoihin lisätään alv 24%)

Yrityskuvaus


Loistava valinta yritykselle, joka tarvitsee toiminnastaan ja palveluistaan kuvamateriaalia eri kohteisiin ja medioihin. Paketin sisältöä voidaan räätälöidä kuvausajan puitteissa sopimaan yrityksenne tarpeisiin. Kuvat voivat esimerkiksi olla työntekijöistä työssään, yrityksen tarjoamista palveluista ja tuotteista, kuvituskuvia materiaaleista ymv.

Koostan kuvausten aikana otetuista kuvista valmiin kuvapankin yrityksenne käyttöön.


350€ 1h

+

lisätunnit 100€/h


(HINTOIHIN LISÄTÄÄN ALV 24%)

Työnäytteitä:

Mitäs nyt?


Mm. Terveydenhuollon simulaatiokoulutuksia ja luentoja tarjoava uusi yritys tarvitsi sivuilleen siistiä kuvamateriaalia välittämään rentoa ja ammattimaista tunnelmaa.


Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa www.mitasnyt.com.

Hierontai


Kuvasin markkinointimateriaalia Herttoniemessä toimivalle hierontapalveluita tarjoavalle yritykselle nimeltä Hierontai. Kuvaukset järjestyivät yrityksen omissa tiloissa vaivattomasti mukana liikkuvan studiovälineistön avulla. Pääset tutustumaan Hierontain palveluihin tästä.


Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa www.hierontai.fi

Herné


Nämä kuvaukset järjestettiin kahdessa osassa. Aluksi otimme kuvituskuvia somea ja nettisivuja ajatellen yrityksen omassa kivijalkaliikkeessä ja toisena kuvauspäivänä kuvasimme Vallilassa sijaitsevassa studiossa kuvia tulevasta asustemallistosta. Pääset tutustumaan Herné:n palveluihin tästä.


Tupu Creative


Kuvasimme uutta markkinointimateriaalia ja henkilökuvia fasilitointipalveluita tarjoavalle Tupu Creativelle. Kuvaukset toteutimme miljöökuvauksena. Näin yritys sai mukavaa vaihtelua aikaisemmin toteuttamieni sisä- ja studiokuvien rinnalle. Pääset tutustumaan Tupu creativen palveluihin tästä.

Pyydä tarjous yrityksellesi!