HEI, OLEN ALEKSI!

Olen ehtinyt elämäni aikana kiertämään auringon 31 kertaa ja tuolla matkalla kamera on ollut käpälässä jo hyvän tovin. Paremman otteen siitä kuitenkin sain päästessäni Pekka Halosen akatemiaan, josta valmistuinkin vuonna 2017 valokuvauslinjalta kuva-artesaaniksi. Valmistumiseni jälkeen pääsin Pekka Halosen puhaltamilla myötätuulilla jatkamaan Helsingin taideyliopiston kuvataideakatemiassa tila- ja aikataiteiden osastolla, joten opintoni taiteen parissa eivät näe vielä loppua ja horistontissa häämöttää suuri tuntematon. Ihmisenä olen lämmin ja rohkea, enkä pelkää lähteä seikkailuun. Rakastan scifi- sarjoja, villiinnyn uusista teknologisista saavutuksista ja samalla haikailen aikoja joina valokuvaajat olivat käsityöläisiä ja kulkivat hevoskärryillä kylästä toiseen. Luonto näyttelee suurta osaa elämässäni sekä kuvissani, sillä olenhan myös erä- ja luonto-oppaan koulutuksen käynyt. Voin siis hyvin viedä sinut niin isompiin kuin pienempiinkin kuvausseikkailuihin vaikka läheiseen puistoon tai syvälle metsän siimekseen!

Hääkuvauspaketit

Vihkiminen & Potretit

Vihkiminen sekä hääpotretit.
Halutessanne myös first look- ja yhteiskuvat.

740€

Häät & Juhlat

Vihkiminen, hääpotretit, yhteiskuvat, juhlakuvaus. Halutessanne myös mm. first look-kuvat.
Kuvaaja käytettävissänne yhteensä 8h.

1260€

Koko päivän hääkuvaus

Aamuvalmistelut, vihkiminen, hääpotretit, yhteiskuvat, juhlakuvaus. Halutessanne myös mm. first look-kuvat.
Kuvaaja käytettävissänne yhteensä 12h.

1740€

Muotokuvauspaketit

Muotokuvaus

Sis. kuvausaikaa 1-1,5h sekä 5 viimeisteltyä kuvatiedostoa jotka valitaan kuvausten jälkeen toimitettavasta koevedosgalleriasta.
Lisäkuvat 15€/kpl.

200€

Pariskunnat

Sis. kuvausaikaa 1-1,5h sekä 5 viimeisteltyä kuvatiedostoa jotka valitaan kuvausten jälkeen toimitettavasta koevedosgalleriasta.
Lisäkuvat 15€/kpl.

250€

Perheet

Sis. kuvausaikaa 1-1,5h sekä 5 viimeisteltyä kuvatiedostoa jotka valitaan kuvausten jälkeen toimitettavasta koevedosgalleriasta.
Lisäkuvat 15€/kpl.

250€

TARKEMPAA TIETOA KUVAUSPAKETEISTA

Vihkiminen & Potretit

Paketti pitää sisällään vihkimistilaisuuden dokumentaarisen taltioinnin, potrettikuvauksen sekä mahdolliset first look- ja ryhmäkuvat. Valmis viimeistelty kuvakokonaisuus toimitetaan ladattavaksi salasanallisen nettigallerian kautta. Voitte myös halutessanne jakaa gallerian ladattavaksi myös vieraillenne. Galleria on voimassa vähintään 3kk toimituspäivästä laskien.

Häät & Juhlat

Kuvauspaketti pitää sisällään kokonaisuudessaan 8 tuntia kuvaajan kanssa mikä yleensä kattaakin hyvin dokumentaarisen kuvauksen vihkimisestä, hääpotretit, ryhmäkuvat, mahdolliset first look- kuvat sekä juhlien dokumentoinnin häävalsseineen kaikkineen. Kuvakokonaisuus riippuu hääparin toiveista sekä päivän ohjelmasta. Valmis viimeistelty kuvakokonaisuus päivästä toimitetaan salasanallisen nettigallerian kautta. Voitte myös halutessanne jakaa gallerian ladattavaksi myös vieraillenne. Galleria on voimassa vähintään 3kk toimituspäivästä laskien.

Koko päivän hääkuvaus

Paketti pitää sisällään 12 tuntia kuvaajan kanssa. Kuvauspaketti kattaa yleensä kaiken aamuvalmisteluista potretteihin aina illanhäävalsseihin asti. Kuvauspaketin sisältö on täysin muokattavissa toiveidenne ja päivän ohjelman mukaisesti. Valmis viimeistelty kuvakokonaisuus toimitetaan ladattavaksi salasanallisen nettigallerian kautta. Voitte myös halutessanne jakaa gallerian ladattavaksi myös vieraillenne. Galleria on voimassa vähintään 3kk toimituspäivästä laskien.

Huom. Mikäli toivot aikarajatonta kuvauspakettia niin ota yhteyttä ja pyydä tarjous.
Teen paketin toiveidenne pohjalta juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi.

Muotokuvaus

Kuvauspaketti pitää sisällään 1-1,5h kuvaajan kanssa haluamassanne miljöössä sekä 5kpl viimeisteltyä kuvatiedostoa jotka pääset valitsemaan kuvausten jälkeen toimitettavasta koevedosgalleriasta. Voit halutessasi valita lisäkuvia koevedoksista hintaan 15€/kpl.

Pariskunnat

Kuvauspaketti pitää sisällään 1-1,5h kuvaajan kanssa haluamassanne miljöössä sekä 5kpl viimeisteltyä kuvatiedostoa jotka pääsette valitsemaan kuvausten jälkeen toimitettavasta koevedosgalleriasta. Voitte halutessanne valita lisäkuvia koevedoksista hintaan 15€/kpl.

Perheet

Kuvauspaketti pitää sisällään 1-1,5h kuvaajan kanssa haluamassanne miljöössä sekä 5kpl viimeisteltyä kuvatiedostoa jotka pääsette valitsemaan kuvausten jälkeen toimitettavasta koevedosgalleriasta. Voitte halutessanne valita lisäkuvia koevedoksista hintaan 15€/kpl.

Tärkeää tietoa kuvauksiin liittyen.

Tapaammeko ennen kuvaamista?

Kaikkiin kuvauksiini sisältyy valinnainen tapaaminen kuvaajan kanssa ennen kuvauksia. Voimme suunnitella aikatauluja ja käydä lävitse ideoita tulevien kuvausten suhteen. Voimme tavata kasvotusten kahvittelun merkeissä, tutustua kuvaustpaikkaan tai suorittaa palaverin sähköpostin, skypen tai puhelimen välityksellä.

Miten pian saan kuvani?

Hääkuvien toimitusaika on keskimäärin 2-4 viikkoa kuvauspäivästä laskien. Muoto- ja pariskuntakuvien toimitusaika riippuu valittujen kuvien määrästä, mutta yleensä toimitusaika on viikosta kahteen. Nopeammasta toimituksesta voimme sopia tapauskohtaisesti.

Miten valitset ja käsittelet toimitettavat kuvat häistämme?

Koostan otetuista kuvista tarinan tärkeästä päivästänne valitsemalla kaikista onnistuneimmat ja kokonaisuuden kannalta oleellisimmat kuvat. En halua rajata saamiesi kuvien määrää, joten siksi olen ilmoittanut kuvauspakettien yhteydessä vain toimitettavien kuvien vähimmäismäärän. Kaikki kuvat peruskäsitellään yksilöllisesti sävyjen ja rajauksen suhteen upeimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Otan käsittelyssä huomioon myös mahdolliset toiveenne.

Miten saan käyttää kuviani?

Voit käyttää kuvia vapaasti yksityisessä käytössä mihin ikinä tahdotkaan. Voit vapaasti teettää kuvistasi paperisia versioita tai jakaa niitä somessa niin halutessasi. Varaan oikeuden käyttää ottamiani kuvia oman osaamiseni esittelyyn ja markkinointiin eri medioissa sekä mahdollisiin kuvakilpailuihin osallistumiseen.

Missä muodossa kuvat toimitetaan?

Toimitan valmiit kuvat salasanalla suojatun nettigallerian kautta korkearesoluutioisina jpg-kuvatiedostoina sekä somea ja web-käyttöä ajatellen kevyempinä jpg-tiedostoina.

Miten varaan kuvaukseni?

Voit ottaa yhteyttä sivujen yhteystiedot-osiossa löytyvän lomakkeen tai sähköpostin välityksellä. Kerro viestissä milloin ja missä häitänne vietetään, sekä minkä kokoisesta kuvauspaketista olisit kiinnostunut. Lähetän tämän perusteella sopimuksen hääkuvauksesta tarkastettavaksenne sekä laskun varausmaksun maksamista varten. Varausmaksun suuruus on 200€ ja se vähennetään lopullisesta laskusta joka toimitetaan valmiiden kuvien toimituksen yhteydessä. Maksamalla varausmaksun hyväksytte kuvaussopimksen ehdot ja varaatte kyseisen päivän itsellenne. Varausmaksua ei palauteta mikäli perut kuvausesi. Muotokuvapaketteihin ei liity varausmaksua.

Miten maksan kuvaukseni?

Kuvaussopimuksen solmimisen yhteydessä lähetän laskun varausmaksun maksamista varten. Varausmaksulla varaatte sopimamme päivän kuvauksianne varten. Varausmaksu vähennetään lopullisesta laskusta jonka toimitan valmiiden kuvien toimituksen yhteydessä. Laskulla on 14pv maksuaikaa toimituksesta laskien. Halutessanne voitte suorittaa maksun kokonaisuudessaan myös etukäteen. Varausmaksua ei palauteta mikäli perut kuvauksesi.

Mitä jos kuvaajan kamera hajoaa?

Ei syytä huoleen! Kuvaan häitä aina kahden kamerarungon voimin, joten epätodennäköisen laiterikon sattuessa on toinen kamera heti saatavilla. Varmuuskopioin ottamani kuvat automaattisesti myös useammalle kortille mahdollisten riskien minimoimiseksi. Varautuminen ja valmistautuminen ovat olennainen osa onnistuneita kuvia.

Miten kuvaaja saapuu kuvauspaikalle?

Suosin liikkumisessani lähtökohtaisesti julkisia kulkuvälineitä, mutta kaikki kyydit ovat sovittavissa tapauskohtaisesti. Käytössäni on myös tarvittaessa auto mikäli kuvauspaikka sijaitsee julkisten saavuttamattomissa. Etäisyys ei ole este kuvauksille!