tervehdys


Tältä sivulta löydät valikoiman myynnissä olevia teoksiani. Mikäli jokin teoksista herättää mielenkiintosi, niin laita viestiä sivun lopusta löytyvän yteydenottolomakkeen tai whatsapp-linkin kautta. Kaikki teosten hinnat sisältävät alv. 10%. Teokset on mahdollista noutaa sovittuna aikana työhuoneeltani osoitteesta Elimäenkatu 25 Helsinki, tai voimme sopia vaihtoehtoisista toimitustavoista erikseen. Maksaminen onnistuu käteisellä, korttimaksulla tai mobilepayn kautta.


Teokset myydään kehystämättöminä, mutta työn säilymisen kannalta kehystys on suositeltavaa.

Märkälevyteosten taustalta löytyy ripustuskoukku valmiina, joten niiden kehystäminen ei ole tarpeellista.


Mikäli olet kiinnostunut valokuvauspalveluistani ja lahjakorteista kuvauksiin, pääset tutustumaan niihin tarkemmin sivujeni päävalikon kautta. Muiden Kuvataideakatemian oppilaiden taidetarjontaa pääset selailemaan tästä.


Märkälevyteoksia


Märkälevytekniikka on 1850-luvulla kehitetty valokuvauksen tekniikka, jossa lasi- taikka alumiinilevy herkistetään valolle kuvaamista varten erinäisten kemioiden avulla. Tekniikka on työläs ja tarkkaa käsityötä vaativa, mutta lopputuloksena syntyvät valokuvat ovat uniikkeja kappaleita joita on mahdotonta toisintaa. Lisää infoa tekniikasta löydät täältä englanniksi.

Kuvakoot ovat tuumissa 8x10 (20cm x 25cm) ja 5x7 (13cm x 18cm) käytettyjen levyjen mukaan. Skannatut märkälevykuvat ovat hivenen kirkkaampia, kuin miltä ne luonnossa näyttävät, sillä tilan valaistus vaikuttaa voimakkaasti siihen miltä kuva milloinkin näyttää.

Esimerkki 8x10 kokoisesta märkälevyvalokuvasta.

8x10 - 250€/kpl

5x7 - 150€


Pompeii - Sarja FoTogravyyrivedoksia


Paperin koko:

Pride/BLue ~39,50cm x ~53cm

Black/Burn ~27cm x ~39cm


Kuva-aiheen koko:

Pride/Black/Burn 22cm x 27,5cm

Blue 22cm x 27cm

Esimerkit vedoksista ripustettuna ilman kehyksiä


130€/kpl


Salix X Rubens "Lasipalatsi" - Sarja ImAGONvedoksia


Paperin koko: 39,5cm x 53,2cm

Kuva-aiheen koko: 20,5cm x 29,5cm

Esimerkki vedoksesta ripustettuna ilman kehyksiä

170€/KPL


Homo Insipiens

950€


28x33,5cm & A4

Teos koostuu märkälevy-kollodion menetelmällä valokuvatusta 8 x 10 tuuman lasinegatiivista, joka on kehystettynä mustaksi poltetusta männystä rakennettuihin kehyksiin. Toinen osa teosta on kuva-aiheen vieressä esitettävä teksti tulevasta menneisyydestä. Yhdessä nämä kaksi antavat välähdyksen vaihtoehtoisesta tulevaisuudesta ja mahdollisuuden pysähtyä pohtimaan suuntaa, jota kohti olemme kulkemassa. 


Teoksen materiaaleilla on jokaisella vahva symbolinen merkitys. 


  • Kallo on keinotekoinen, ihmisen valmistama, ihanteellinen versio keskimääräisestä eurooppalaisen ihmisen pääkallosta. 
  • Mänty sekä maitohorsmat ovat pioneerilajeja, jotka ilmestyvät ensimmäisinä metsäpalojen ja hakkuiden jälkeen. 
  • Kertaalleen poltettu puu kestää ympäristön rasitusta paremmin ja syttyy huonommin uudelleen. 
  • Hiekka ja siitä valmistettava lasi on katoava luonnonvara, joka on makean veden ja öljyn ohella yksi taistelluimpia raaka-aineita. 
  • Laventeli on kulkenut ihmisen mukana kehdosta hautaan jo antiikin ajoista lähtien. Sitä on käytetty rauhoittamaan, lohduttamaan ja ruumiiden balsamointiin. 
  • Kollodion-liuosta on käytetty ja käytetään edelleen valokuvauksen lisäksi myös haavojen hoidossa. 
  • Hopeanitraattia on käytetty lääketieteessä ennen antibiotteja mm. desinfiointiin, tippurin hoitoon sekä syylien poistoon. Hopea on myös kaikista metalleista heijastavin sekä sähköä ja lämpöä johtavin. 
  • Sandarac-pihkaa on käytetty ainesosana suojalakoissa jo keskiajalta lähtien ja sitä on myös itsessään käytetty suitsukkeena.

Ota yhteyttä


Mikäli haluat ostaa teoksen, tietää teoksistani tai työskentelystäni enemmän, niin ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai whatsappin kautta.

@aleksikallioja

Löydät minut myös instagramista